S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги
Wi-Fi

  • Register
 
 
 

mBino Services heeft als Wi-Fi specialist de kennis en producten in huis om een werkende Wi-Fi oplossing te realiseren op allerlei locaties. Met onze partners hebben we WLAN-netwerken gerealiseerd voor ondernemingen, scholen, overheidsinstellingen, horeca en recreatie, zorginstellingen en op vele andere locaties. Wij delen onze jarenlange ervaring in het realiseren van netwerken in diverse omgevingen door middel van business cases en seminars. Voor de projecten leveren we niet alleen de hardware voor het netwerk, maar wij ondersteunen partners met professional services van begin tot eind bij hun netwerk projecten.

mBino Services heeft een breed portfolio aan Wi-Fi apparatuur. Met deze producten vindt mBino Services een passende oplossingen voor iedere locatie. Hierbij kijken we niet alleen naar het bereik en dekking van het netwerk, maar specialiseren wij ons in het vinden van oplossingen op actuele thema’s als bandbreedtebeheer, BYOD, authenticatie en ticketing en security.

De Wi-Fi oplossingen van mBino Services


mBino Services kan u met een breed scala Wi-Fi oplossingen van dienst zijn van kleine tot grote projecten. Wij hebben kennis van diverse Wi-Fi oplossingen. Bekijk onze oplossingen hieronder. Voor andere Wi-Fi projecten kunt u ons projectformulier invullen, dan geven wij u zo snel mogelijk advies.


Captive Portal

Een captive portal is een webpagina die automatisch geopend wordt wanneer een gebruiker het Wi-Fi netwerk selecteert. Op deze pagina kan de gebruiker op verschillende manieren geauthentiseerd worden om deze veilig toegang tot het netwerk te geven. Een captive portal biedt voldoende mogelijkheden voor de netwerkbeheerder om Wi-Fi in zijn dienstverlening te integreren.


Carrier Wi-Fi

Carrier-grade Wi-Fi biedt een aantrekkelijke oplossing voor operators die op zoek zijn naar een efficiënte manier om capaciteit en bereik van hun netwerk uit te breiden. Met Wi-Fi kan er op een betrouwbare manier zowel indoor als outdoor breedbanddiensten geleverd worden, zonder dat hier complexe technieken en installaties bij aan de pas komen.


Point-to-Point

Met een draadloze Point-to-Point Wi-Fi oplossing vermijdt u hoge kosten voor het leggen van kabels en het bijbehorend graafwerk, met het behoud van voldoende bandbreedte.


High-density Wi-Fi

Nu er meer en meer Wi-Fi apparaten op de markt komen is het vanzelfsprekend dat de gemiddelde hoeveelheid apparaten in een netwerkgebied groter wordt. In het geval van high-density omgevingen als stadions, evenementen of exhibitieruimtes kan dit een netwerk zwaar onder druk zetten.


Hotspot 2.0

De hotspot 2.0 oplossing maakt het voor mobiele devices mogelijk automatisch access points te herkennen, die een roaming overeenkomst hebben met het netwerk van de gebruiker.


802.11ac

De nieuwe IEEE standaard (802.11ac) is een groeiende op de wireless markt. 802.11ac borduurt voort op het succes van 802.11n, dat is op dit moment de meest dominante WLAN standaard.


Location Based Services

LBS of Location Based Service, RTLS of Real Time Location System is een systeem dat toelaat om de locatie van goederen, bijvoorbeeld in de logistiek, of personen te bepalen binnen een vooraf bepaalde tijd. Het kan toegepast worden in verschillende systemen zoals RFID-tags, maar is ook te implementeren door middel van WLAN.


Voice over Wi-Fi

Door middel van WLANs krijgen werknemers direct draadloos toegang tot business applicaties en communicatie tools waarmee zij overal in het pand kunnen beschikken over de voor hen noodzakelijke informatie. De voice over Wi-Fi technologie leent zich uitstekend om voor voice-gesprekken te transporteren.


Contact

mBino Services
Kruisstraat 48
6034RL Nederweert-Eind
Netherlands

Phone: +31 495 79 45 21
Fax:      +31 495 79 45 23

KVK: 14131139
VAT Registration: NL062054661B02