S5 Corporate Response - шаблон joomla Книги
Access Points

  • Register
 
 
 

mBino Services voert een breed assortiment access points waarmee passende Wi-Fi oplossingen voor verschillende situaties en locaties kan worden geboden. Een access point verbindt apparaten als laptops, tablets en smartphones met het Wi-Fi netwerk. Het portfolio access points bij mBino Services biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van:

Unmanaged / Managed WLAN

De merken in ons portfolio bieden verschillende mogelijkheden met betrekking tot management. Door middel van een managed WLAN kunnen er meerdere access points centraal worden beheerd en verkrijgt u meer controle over de prestaties van het netwerk, gebruikers en het verkeer dat over het netwerk gaat. Tevens bieden managed WLAN oplossingen ook roaming functionaliteiten in tegenstelling tot unmanaged WLAN oplossingen.

Indoor/outdoor

Het verschil tussen indoor en outdoor access points zit voornamelijk in het uitzendvermogen en de IP-certificering. Wettelijk is vastgelegd dat outdoor een sterker signaal mag uitzenden dan indoor access points. De IP-certificering van een access points geeft aan in welke mate deze bestand zijn tegen (spat)water en extreme kou en/of warmte.

Dekking

De access points verschillen in uitzendvermogen en daarmee ook in dekking, bereik en bandbreedte. Afhankelijk van de gewenste dekking / capaciteit van het netwerk kiest u de meest geschikte Wi-Fi oplossing. Hoe minder obstakels er in een omgeving zijn, hoe beter het bereik van het access point zal zijn.

Capaciteit

Er moet voldoende bandbreedte geboden worden aan alle gebruikers. Bij de inrichting van het netwerk moet men rekening houden met het aantal gebruikers en het type verkeer waarvoor het netwerk gebruikt zal gaan worden. Zeker bij drukbevolkte openbare locaties is het belangrijk dat het access point voldoende capaciteit biedt zodat het Wi-Fi netwerk goed blijft functioneren.

Frequentie

Wi-Fi netwerken opereren op de 2.4GHz en/of 5GHz frequentie. De 5GHz frequentie biedt meer ruimte en wordt minder gebruikt dan de 2.4GHz band, maar nog niet ieder Wi-Fi apparaat maakt gebruik van de 5GHz band.

Aantal SSID’s

De beschikbare netwerken worden weergegeven met hun SSID naam. Het is mogelijk om per access points meerdere SSID’s te creëren, waarmee gebruikers en apparaten virtueel kunnen worden gescheiden. Op basis van SSID kunnen er ook verschillende rechten, zoals beschikbare bandbreedte, worden toegekend.

Contact

mBino Services
Kruisstraat 48
6034RL Nederweert-Eind
Netherlands

Phone: +31 495 79 45 21
Fax:      +31 495 79 45 23

KVK: 14131139
VAT Registration: NL062054661B02